Ciasta i ciastka

Czarny las
Czarny las

lekkie czekoladowe ciasto z wiśniami i bitą śmietaną oraz wiśniową galaretką

Toffi
Toffi

karmelowe biszkopty z lekkim kremem śmietankowym polane karmelem

Szwardzwaldzkie
Szwardzwaldzkie

dwa czekoladowe biszkopty przełożone wiśniami w żelu i truskawkową bitą śmietaną, udekorowane waniliową bitą śmietaną

Migdałowe
Migdałowe

leciutkie jasne biszkopty połączone śmietankowym kremem i chrupiącą wkładką prażonych migdałów

Orzechowo-czekoladowe
Orzechowo-czekoladowe

klasyczne tortowe ciasto gdzie czekoladowy i orzechowy biszkopt przekładane są kremami robionymi tradycyjną metodą o smaku czekoladowym i orzechowym

Orzechowe ze śmietaną
Orzechowe ze śmietaną

orzechowe biszkopty przełożone leciutką bitą śmietaną

Snikers
Snikers

warstwa orzechów w karmelu na miodowych blatach biszkoptowych, przełożonych kremem czekoladowym

Schoco-nuss
Schoco-nuss

mocno czekoladowe ciasto, na bazie ciemnej i białej czekolady, z pysznymi chrupiącymi orzeszkami

Tortowe z ciastem francuskim
Tortowe z ciastem francuskim

połączenie kajmaku z tradycyjnym ciastem francuskim tworzy niepowtarzalny smak

Ambasador
Ambasador

śmietankowy i czekoladowy biszkopt przekładany kremem czekoladowym i lekko pomarańczowym, z dodatkiem owoców: ananasa, brzoskwiń i rodzynek

Chałwowe
Chałwowe

czekoladowo-śmietankowe biszkopty połączone kompozycją kremu czekoladowego z bezami i chałwą

Rafaello
Rafaello

śmietankowo-kokosowa rozkosz dla podniebienia

Finezja kawowa
Finezja kawowa

niezwykle eleganckie połączenie kremu z ciemnej i białej czekolady oraz nutą mocnej kawy

Tiramisu
Tiramisu

wzorowane na klasycznym włoskim deserze, delikatne biszkopty mocno ponczowane kawą, przełożone kremem na bazie serków mascarpone

Tortowe z chrupanką i żurawiną
Tortowe z chrupanką i żurawiną

połączenie ciemnej czekolady oraz chrupiących orzeszków z kwaskowym kremem żurawinowym, wykończone wiśniowym musem

Kinder bueno
Kinder bueno

Kinder Bueno

Malinowa chmurka
Malinowa chmurka

połączenie cieniutkiego kruchego ciasta i śmietankowych biszkoptów z delikatnym kremem malinowym, przykryte puszystą śmietankową pianką

Pychotka
Pychotka

pyszne kruche ciasto, słodka beza z migdałami, krem budyniowy z bakaliami oraz kwaskowe powidło na przełamanie smaku

Sernik na zimno
Sernik na zimno

Lekkie puszyste ciasto, znakomita alternatywa dla ich pieczonych wersji. Kremowy smak z owocami sezonowymi i cytrynową galaretką

Ptasie mleczko z galaretką
Ptasie mleczko z galaretką

kolorowa kostka z galaretki zanurzona w tradycyjnej śmietankowej piance.

Pijak
Pijak

delikatny krem brzoskwiniowy łączy śmietankowy biszkopt i wkładkę makowo-kokosową, przyozdobiony okrągłymi biszkoptami z rodzynką

Deser z marakują
Deser z marakują

śmietankowe biszkopty i lekki krem na bazie serka mascarpone z marakują.

Deser malinowy
Deser malinowy

lekkie śmietankowe biszkopty przełożone puszystym kremem na bazie serków mascarpone z pysznymi sezonowymi owocami i owocową żelką.

Brzoskwiniowe cherry
Brzoskwiniowe cherry

waniliowy i czekoladowy biszkopt połączone czekoladowym kremem z gorzką czekoladą, i wiśniami nasączonymi wiśniówką, oraz brzoskwiniami i galaretką pomarańczową

Zielony mech
Zielony mech

3-bit
3-bit

kruche ciasto oraz kruche herbatniki przełożone delikatnym kremem śmietankowym z kawałkami gorzkiej czekolady i kremem karmelowym, muśnięte cieniutko dżemem z czarnej porzeczki tworzą oryginalną kompozycję smakową

Tartoletka
Tartoletka

jasne biszkopty przełożone kremem na bazie bitej śmietany z owocami sezonowymi i galaretką.

Jogurtowe z czerwoną porzeczką
Jogurtowe z czerwoną porzeczką

Słonecznikowy przysmak
Słonecznikowy przysmak

tradycyjne kruche ciasto i lekki kakaowy biszkopt połączone kremem z prażonym słonecznikiem

Sernikowa nutka
Sernikowa nutka

dwa blaty sernikowe zatopione w musie czekoladowym, przełożone kremem śmietankowo- cytrynowym, całość przyozdobiona białą czekoladą

Serownik z ciastem pomarańczowym
Serownik z ciastem pomarańczowym

połączenie ciasta miodowego, sera gotowanego oraz biszkoptu pomarańczowego tworzy oryginalny smak

Kajmakowe z jabłkiem
Kajmakowe z jabłkiem

Kajmakowe z jabłkiem

Słony karmel
Słony karmel

Królewski
Królewski

kruche miodowe ciasto, przełożone masą grysikową, ożywione lekko kwaśnym powidłem śliwkowym

Rolada orzechowa
Rolada orzechowa

orzechowy krem zawinięty w cieniutki śmietankowy biszkopt

Rolada czekoladowa
Rolada czekoladowa

czekoladowy biszkopt z czekoladowym puszystym kremem

Rolada z jabłkiem
Rolada z jabłkiem

Rolada z jabłkiem

Rolada z bitą śmietaną
Rolada z bitą śmietaną

delikatny śmietankowo- kakaowy biszkopt z bitą śmietaną

Rolada makowo-biszkoptowa
Rolada makowo-biszkoptowa

Sernik z brzoskwinią
Sernik z brzoskwinią

na cienkim kruchym spodzie puszysta warstwa sera, a w nim kawałki brzoskwiń

Sernik z makiem
Sernik z makiem

połączenie puszystego sera i masy makowej z bakaliami, całość na kruchym spodzie MAKÓWKA- makowy biszkopt zapieczony z porcjami sera

Szarlotka
Szarlotka

cienkie kruche ciasto z tradycyjnie przygotowanym jabłkiem z nutką cynamonu, posypane delikatnie cukrem pudrem

Piernik skalski
Piernik skalski

Babka cytrynowa
Babka cytrynowa

tradycyjne ciasto jogurtowe z nutą cytryny polane lukrem i posypane skórką pomarańczową

Babka zebra
Babka zebra

jogurtowe ciasto śmietankowe z nutą kakao, posypane cieniutko cukrem pudrem

Keks
Keks

śmietankowe ciasto jogurtowe z kandyzowanymi owocami

Wuzetka
Wuzetka

delikatnie nasączone alkoholem, mocno czekoladowe biszkopty przełożone bitą śmietaną i oblane gorzką czekoladą

Hiszpan
Hiszpan

lekkie śmietankowe bezy przełożone waniliową bitą śmietaną, udekorowane świeżymi owocami

Kremówka tradycyjna
Kremówka tradycyjna

dwa blaty ciasta francuskiego przełożone śmietankowo- waniliowym kremem

Kremówka biszkoptowa
Kremówka biszkoptowa

biszkoptowa odmiana tradycyjnej kremówki, biszkopty śmietankowe połączone kremem budyniowym i śmietankowym

Kora dębu
Kora dębu

kokosowo-orzechowe biszkopty, pyszne kremy: orzechowy i waniliowy oraz oryginalne Delicje. Całość dopełniają brzoskwinie i pomarańczowa galaretka.

Sernik śmietankowy
Sernik śmietankowy

doskonały sernik na kruchym spodzie, wypiekany według tradycyjnej receptury. Delikatny, kremowośmietankowy smak.

Sernik tradycyjny
Sernik tradycyjny

puszysty, tradycyjny smak twarogu na kruchym, kakaowym spodzie. Klasyka która umili każde rodzinne przyjęcie.

Sernik z wiśnią
Sernik z wiśnią

wyśmienity, kremowy sernik z dodatkiem śmietany, wiśni i frużeliny wiśniowej. Klasyka smaku w nowoczesnym wydaniu.

Sernik z rodzynką
Sernik z rodzynką

puszysta warstwa sera wzbogacona aromatyczną skórką pomarańczową i rodzynkami na cienkiej warstwie ciasta kruchego.