warstwa orzechów w karmelu na miodowych blatach biszkoptowych, przełożonych kremem czekoladowym
Schoco-nuss
mocno czekoladowe ciasto, na bazie ciemnej i białej czekolady, z pysznymi chrupiącymi orzeszkami
Tortowe z ciastem francuskim
połączenie kajmaku z tradycyjnym ciastem francuskim tworzy niepowtarzalny smak
Ambasador
śmietankowy i czekoladowy biszkopt przekładany kremem czekoladowym i lekko pomarańczowym, z dodatkiem owoców: ananasa, brzoskwiń i rodzynek
Chałwowe
czekoladowo-śmietankowe biszkopty połączone kompozycją kremu czekoladowego z bezami i chałwą
Rafaello
śmietankowo-kokosowa rozkosz dla podniebienia
Finezja kawowa
niezwykle eleganckie połączenie kremu z ciemnej i białej czekolady oraz nutą mocnej kawy
Tiramisu
wzorowane na klasycznym włoskim deserze, delikatne biszkopty mocno ponczowane kawą, przełożone kremem na bazie serków mascarpone
Tortowe z chrupanką i żurawiną
połączenie ciemnej czekolady oraz chrupiących orzeszków z kwaskowym kremem żurawinowym, wykończone wiśniowym musem
Kinder bueno
Kinder Bueno
Malinowa chmurka
połączenie cieniutkiego kruchego ciasta i śmietankowych biszkoptów z delikatnym kremem malinowym, przykryte puszystą śmietankową pianką
Pychotka
pyszne kruche ciasto, słodka beza z migdałami, krem budyniowy z bakaliami oraz kwaskowe powidło na przełamanie smaku
Sernik na zimno
Lekkie puszyste ciasto, znakomita alternatywa dla ich pieczonych wersji. Kremowy smak z owocami sezonowymi i cytrynową galaretką
Ptasie mleczko z galaretką
kolorowa kostka z galaretki zanurzona w tradycyjnej śmietankowej piance
Porzeczkowe z bezą
na ucieranym lekkim cieście, zapieczonym z czarną porzeczką i lekki śmietankowy krem. Całość przykryta chmurką z ubitych zapieczonych białek.
Pijak
delikatny krem brzoskwiniowy łączy śmietankowy biszkopt i wkładkę makowo-kokosową, przyozdobiony okrągłymi biszkoptami z rodzynką
Deser z marakują
śmietankowe biszkopty i lekki krem na bazie serka mascarpone z marakują
Deser malinowy
lekkie śmietankowe biszkopty przełożone puszystym kremem na bazie serków mascarpone z pysznymi sezonowymi owocami i owocową żelką
Brzoskwiniowe cherry
waniliowy i czekoladowy biszkopt połączone czekoladowym kremem z gorzką czekoladą, i wiśniami nasączonymi wiśniówką, oraz brzoskwiniami i galaretką pomarańczową
Zielony mech
3-bit
kruche ciasto oraz kruche herbatniki przełożone delikatnym kremem śmietankowym z kawałkami gorzkiej czekolady i kremem karmelowym, muśnięte cieniutko dżemem z czarnej porzeczki tworzą oryginalną kompozycję smakową
Tartoletka
jasne biszkopty przełożone kremem na bazie bitej śmietany z owocami sezonowymi i galaretką
Jogurtowe z czerwoną porzeczką
Słonecznikowy przysmak
tradycyjne kruche ciasto i lekki kakaowy biszkopt połączone kremem z prażonym słonecznikiem
Sernikowa nutka
dwa blaty sernikowe zatopione w musie czekoladowym, przełożone kremem śmietankowo- cytrynowym, całość przyozdobiona białą czekoladą
Serownik z ciastem pomarańczowym
połączenie ciasta miodowego, sera gotowanego oraz biszkoptu pomarańczowego tworzy oryginalny smak